Winkel

Welkom op de shop pagina!

Wilde jij altijd al meer ontspanning en is het er nooit van gekomen? Doe je al jaren aan yoga/meditatie? Hier vindt je artikelen die je hierbij kunnen helpen of je huidige materiaal kunt vervangen/uitbreiden, kies een behandeling of coaching, dit alles kan voor je zelf of voor een ander die je ontspanning gunt, een cadeaubon is dan ook nog een keuze!

Bij de artikelen staat het bestelnummer en een omschrijving van het product, wil je iets bestellen schrijf dan de bestelnummer(s) op en bestel via de contactpagina, ik zorg dat je zsm antwoord krijgt over de vooruitgang van je bestelling,afhalen, verzenden en de betaalwijze, ik zit in de opstartfase dus een direct betalen knop is er (nog) niet.

Heb je een voucher van de gemeente oude ijsselstreek geef dit dan aan bij je bestelling!

bestelnummer 0136
Heb je na het zien van de shop iemand in gedachten die wel ontspanning kan gebruiken middels 1 van de producten of behandelingen? Koop dan nu een cadeaubon! De bon zelf is al een cadeautje om te zien.
De cadeaubon kun je voor elk gewenst bedrag aanschaffen, gebruik hiervoor het bestelnummer en zet daarachter het gewenste bedrag.

Toont alle 7 resultaten