Behandelingen

Coaching

Wat is er aan de hand in jouw leven wat aandacht nodig heeft?

Dit is per persoon verschillend en wat het ook is, groot of klein, het is belangrijk voor jou dat het een oplossing vindt. Wat zit je dwars? Ben je depressief? Waarom functioneer je niet zoals je wil? Waarom heb je het gevoel het nooit goed te kunnen doen? Waarom eerst iedereen en dan jij?

Zo zijn er veel waarom vragen maar het belangrijkste is dat we kijken waar dit vandaan komt en op welke manier we dit kunnen veranderen zodat jij weer compleet in balans bent met jezelf.

Hierbij kunnen we samen kijken welke vorm van coaching het beste bij jou past.

Healing of een hoofdmassage kunnen een hulpmiddel zijn om lichaam en geest in balans te krijgen, voel je daar toe niet verplicht het is slechts een hulpmiddel net als de edelstenen die ik ook steeds meer gebruik. en Mea Vota (mijn wens) is dat jij die balans tussen lichaam en geest weer voelt.

Indian headmassage

Tijdens de Indian Head massage wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht

Blokkades worden opgeheven welke zich kunnen uiten in hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in de rug en andere stress gerelateerde klachten.
Deze massage werkt door in het hele lichaam en kalmeert zowel lichaam en geest.

Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde olie dus zorg ervoor dat je niet je nieuwste kleding aan hebt, ook je gezicht wordt gemasseerd dus het dragen van make up is niet handig.

Healing:

Hierbij maak ik gebruik van universele levensenergie om blokkades op te heffen, door deze op te heffen zal de energie weer gaan stromen en zullen lichamelijke, geestelijke en/of emotionele problemen verminderen of zelfs opgelost worden.

Deze behandeling kan bij mij in de praktijk of op afstand.

Ook bij healing is het de bedoeling om weer balans te voelen tussen lichaam en geest.

De consulten kunnen gegeven worden bij mij in de praktijk, telefonisch of via de chat op facebook

Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist!

Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden anders worden deze in rekening gebracht.

DRINK VOLDOENDE WATER NA DE BEHANDELINGEN!