Behandelingen

Klankmassage

Geniet van de klanken van klankschalen, sjamanendrum, oceandrum, koshi en zaphir, maak een innerlijke reis en voel je daarna volledig ontspannen met het gevoel dat je de hele wereld weer aan kunt!

Holistisch Coaching

Wat is er aan de hand in jouw leven wat aandacht nodig heeft?

Dit is per persoon verschillend en wat het ook is, groot of klein, het is belangrijk voor jou dat het een oplossing vindt. Wat zit je dwars? Ben je depressief? Waarom functioneer je niet zoals je wil? Waarom heb je het gevoel het nooit goed te kunnen doen? Waarom eerst iedereen en dan jij?

Misschien sta je voor een keuze die je erg moeilijk vindt om te maken, hierbij kan ik je ook helpen, soms door middel van het contact maken met gidsen, engelen of overleden dierbaren, soms voel ik in via jouw energie en kan zo jou de juiste vragen stellen om tot een antwoord te komen, deze antwoorden zijn er vaak al onbewust.

Zo zijn er veel waarom vragen maar het belangrijkste is dat we kijken waar dit vandaan komt en op welke manier we dit kunnen veranderen zodat jij weer compleet in balans bent met jezelf en je jouw unieke zelf weer kunt zijn.

Het kan ook zijn dat je gewoon een luisterend oor nodig hebt en hoopt op een bericht van “boven” deze zal komen, en er zal ook dat komen wat je op dit moment nodig hebt.

Healing kan een hulpmiddel zijn om lichaam en geest in balans te krijgen, healing zorgt voor ontspanning en rust in je hoofd.

Healing:

Hierbij maak ik gebruik van universele levensenergie, deze zet het zelf herstellend vermogen van jou aan het werk om zo blokkades op te heffen.

Door deze op te heffen zal de energie weer gaan stromen en zullen lichamelijke, geestelijke en/of emotionele problemen verminderen of zelfs opgelost worden.

Deze behandeling kan bij mij in de praktijk of op afstand. (op dit moment alleen bij hoge uitzondering in de praktijk)

Ook bij healing is het de bedoeling om weer balans te voelen tussen lichaam en geest zodat je je ontspannen voelt en rust hebt in je hoofd.

De consulten kunnen gegeven worden bij mij in de praktijk, telefonisch, via de chat op facebook. (afspraken in de praktijk op dot moment alleen bij hoge uitzondering)

Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist!

Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden anders worden deze in rekening gebracht.

DRINK VOLDOENDE WATER NA DE BEHANDELINGEN!