Behandelingen

Spirituele coaching

Door contact te maken met gidsen, overleden dierbaren, vorige levens, het innerlijk kind of wie zich ook maar laat horen je vragen beantwoord krijgen waarom je nu staat waar je staat en waar je nog aan mag werken, wat zijn je valkuilen? wat zijn je sterke kanten of misschien heb je troost nodig na het overlijden van iemand en wil je weten hoe het daar mee gaat, er kan van alles gebeuren dit laten we aan het lot over. Bij deze consulten maak ik ook gebruik van diverse kaartendecks, hierbij laat ik mijn gevoel spreken welk deck op dat moment de juiste is. Wat het belangrijkste is dat je doordat ik gericht coach jij antwoorden en/of inzichten krijgt waarmee je verder kunt.

Lifecoaching

Het woord zegt het eigenlijk al: het leven coachen, dus wat is er aan de hand in jouw leven wat aandacht nodig heeft? Dit is per persoon verschillend en wat het ook is, groot of klein, het is belangrijk voor jou dat het een oplossing vindt. Wat zit je dwars, Waarom functioneer je niet zoals je wil? Waarom heb je het gevoel het nooit goed te kunnen doen? Waarom eerst iedereen en dan jij? zo zijn er veel waarom vragen maar het belangrijkste is dat we kijken waar dit vandaan komt. Voordat we een eerste gesprek hebben stuur ik je de levenswaarderingstest zodat we al een beetje kunnen zien waar het “probleem” aan zou kunnen liggen. Na onze kennismaking bepaal je of wij bij elkaar passen, of ik degene ben waarbij jij je op je gemak voelt en of ik je verder kan helpen. Onderstaande massages /healing kunnen daarbij een hulpmiddel zijn om lichaam en geest in balans te krijgen, voel je daar toe niet verplicht het is slechts een hulpmiddel net als de edelstenen die ik ook steeds meer gebruik. en Mea vota (mijn wens) is het dat jij je weer goed voelt en je de weg weer weet op je levenspad en je krachtig en ontspannen voelt.

Bijenwastekening/automatisch schrift

Een bijenwastekening met gechannelde boodschap van “boven” het is voor mij niet altijd duidelijk van wie maar meestal heel herkenbaar voor de persoon voor wie ik het maak, de bijenwastekening is ook persoonsgebonden en hiervoor gebruik ik de kleuren die op dat moment bij je horen.

Ook een zielstekening behoort tot de mogelijkheden, ik maak dan zielscontact en maak een bijenwastekening met boodschap van je ziel aan jou.

Indian headmassage

De Indian Head massage of Champissage is gebaseerd op de oude Indiase geneeswijze de Ayurveda. Deze massage wordt op een gewone stoel gegeven. Hierdoor is de massage laagdrempelig voor iedereen

Tijdens de Indian Head massage wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op d.e rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht

Blokkades worden opgeheven welke zich kunnen uiten in hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in de rug en andere stress gerelateerde klachten.
Deze massage werkt door in het hele lichaam en kalmeert zowel lichaam en geest.

Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde olie dus zorg ervoor dat je niet je nieuwste kleding aan hebt, ook je gezicht wordt gemasseerd dus het dragen van make up is niet handig.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is hoofdmassage.jpg

Healing:

Hierbij maak ik gebruik van universele levensenergie, healinggids en Engelen om blokkades op te heffen, door deze op te heffen zal de energie weer gaan stromen en zullen lichamelijke, geestelijke en/of emotionele problemen verminderen of zelfs opgelost worden. De chakra’s kunnen uit balans zijn en kun je jezelf dus ook uit balans voelen, ook hierbij gebruik ik weer energie om dit te laten stromen zodat je je weer “normaal” voelt, ontspannen en energiek. Deze behandeling kan bij mij in de praktijk of op afstand.

De consulten kunnen gegeven worden bij mij in de praktijk, telefonisch of via de chat op facebook

Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist!

Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden anders worden deze in rekening gebracht.

DRINK VOLDOENDE WATER NA DE BEHANDELINGEN!