Behandelingen

Holistisch Coaching

Wat is er aan de hand in jouw leven wat aandacht nodig heeft?

Dit is per persoon verschillend en wat het ook is, groot of klein, het is belangrijk voor jou dat het een oplossing vindt.

Wat zit je dwars?

Ben je depressief?

Waarom functioneer je niet zoals je wil?

Waarom heb je het gevoel het nooit goed te kunnen doen?

Waarom eerst iedereen en dan jij? heb je lichamelijke en/of geestelijke klachten?

Als lifecoach/burnout coach heb ik veel kennis opgedaan waardoor ik in staat ben jou te helpen met jouw vraagstukken, dit door die vragen te stellen waardoor jij de antwoorden vindt in jouw onderbewustzijn.

Zo zijn er veel waarom vragen maar het belangrijkste is dat we kijken waar dit vandaan komt en op welke manier we dit kunnen veranderen zodat jij weer compleet in balans bent met jezelf en je jouw unieke zelf weer kunt zijn.

Hierbij kan ik gebruik maken van ACT (acceptance and comitment therapy) maar daarnaast pas ik naast coaching ook energetische therapie toe omdat we niet alleen kijken welke klachten je hebt maar wat eigenlijk nog belangrijker is: waar komen ze vandaag? We gaan lichaam en geest weer in balans brengen.

Het kan ook zijn dat je gewoon een luisterend oor nodig hebt en hoopt op een bericht van “boven” ,deze zal komen, en er zal ook dat komen wat je op dit moment nodig hebt.

Lijfkrachtherstel:

Een pure en effectieve vorm van Energetische geneeskunde die down to earth en oplossingsgericht is. De eigen lichaamsenergie wordt geactiveerd zichzelf weer te herstellen en in balans te komen. Dit gebeurt door aanraking van zenuwpunten met de handen. Het symptoom wordt direct (bij de kern) aangepakt, waardoor de disbalans in het lichaam geen kans krijgt zich verder te ontwikkelen. Door het probleem bij de kern aan te pakken, kan in slechts een of enkele behandeling(en) al grote resultaten worden behaald.

De effectieve energetische behandeling is volkomen pijnloos en is bedoeld voor iedereen die hulp nodig heeft om van fysieke en emotionele pijn af te komen. Ook uitermate geschikt bij hoog sensitiviteit voor meer innerlijke rust.

Healing:

Hierbij maak ik gebruik van universele levensenergie, deze zet het zelf herstellend vermogen van jou aan het werk om zo blokkades op te heffen.

Door deze op te heffen zal de energie weer gaan stromen en zullen lichamelijke, geestelijke en/of emotionele problemen verminderen of zelfs opgelost worden.

Hierbij maak ik gebruik van mijn sjamanendrum en eventueel klankschalen, ik voel in wat er op dat moment nodig is.

Deze behandeling kan bij mij in de praktijk of op afstand. (op dit moment alleen bij hoge uitzondering in de praktijk)

Ook bij healing is het de bedoeling om weer balans te voelen tussen lichaam en geest zodat je je ontspannen voelt en rust hebt in je hoofd.

De consulten kunnen gegeven worden bij mij in de praktijk, telefonisch, via de chat op facebook en als wandelconsult (afspraken in de praktijk op dit moment alleen bij hoge uitzondering)

Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist!

Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden anders worden deze in rekening gebracht.

DRINK VOLDOENDE WATER NA DE BEHANDELINGEN!