Behandelingen

Holistisch Coaching

Wat is er aan de hand in jouw leven wat aandacht nodig heeft?

Dit is per persoon verschillend en wat het ook is, groot of klein, het is belangrijk voor jou dat het een oplossing vindt.

Sta jij altijd moe op?

Heb je het gevoel geen energie meer te hebben?

Heb je angsten?

Waarom functioneer je niet zoals je wil?

Heb je het gevoel het nooit goed te kunnen doen?

Waarom eerst iedereen en dan jij?

Heb je lichamelijke en/of geestelijke klachten?

Als holistisch therapeut heb ik veel kennis opgedaan waardoor ik in staat ben jou te helpen met jouw vraagstukken, dit door die vragen te stellen waardoor jij de antwoorden vindt in jouw onderbewustzijn.

Zo zijn er veel waarom vragen maar het belangrijkste is dat we kijken waar dit vandaan komt en op welke manier we dit kunnen veranderen zodat jij weer compleet in balans bent met jezelf en je jouw unieke zelf weer kunt zijn.

Hierbij maak ik gebruik van ACT (acceptance and comitment therapy) door deze therapie leer je beter om te gaan met je geest/mind en om meer aandacht te besteden aan het versterken van je welbevinden, leer je wat jouw waarden zijn en ga je daar na leven.

Daarnaast pas ik naast coaching ook energetische therapie toe omdat we niet alleen kijken welke klachten je hebt maar wat eigenlijk nog belangrijker is: waar komen ze vandaan? We gaan lichaam en geest weer in balans brengen.

Het kan ook zijn dat je gewoon een luisterend oor nodig hebt ook dan ben ik er voor je.

De consulten/behandelingen kunnen gegeven worden bij mij in de praktijk, telefonisch en als wandelconsult.

Unieke ontspanningsbehandeling:

Bij deze behandeling begin ik met de sjamanendrum, deze klanken brengen je in een diepe staat van ontspanning.

Na dat de klanken van de drum hun werk hebben gedaan zal ik diverse punten op je hoofd behandelen om rust en balans te creëren in het hoofd, om weer ruimte te maken voor nieuwe ideeën, ik maak gebruik van aromatherapie om de werking te versterken.

Vervolgens zijn de chakra’s (de energiecentra in ons lichaam) aan de beurt, deze breng ik in balans met universele levensenergie en als de chakra’s in balans zijn zullen blokkades oplossen en kan je energie weer makkelijk stromen.

Alles wat tot zover aan “negatieve” energie is losgekomen ga ik via de voeten afvoeren en dit bekrachtig ik door het gebruik van een klankschaal.

Je zult je ontspannen voelen, het bevorderd de nachtrust en in de ochtend zul je je energieker voelen.

Het is belangrijk dat je goed water blijft drinken om alle afvalstoffen af te voeren.

Ben je niet in de gelegenheid om naar mij toe te komen dan kom ik naar jou!

Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist!

Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden anders worden deze in rekening gebracht.

DRINK VOLDOENDE WATER NA DE BEHANDELINGEN!