Wie ben ik?

Ik ben Marijke,

holistisch life coach en burn out coach.

Door een ruime ervaring als coach heb ik een goede kijk op hoe mensen zich voelen. 

Door in te voelen en goed te luisteren krijg ik snel een duidelijk beeld van iemand.

Mensen vragen mij vaak hoe ik het toch allemaal heb gedaan?

Eerst een winkel/praktijk openen, vervolgens gescheiden en dan in mijn eentje naar Ierland, en na een paar jaar in loondienst gewerkt te hebben ontslag genomen en weer voor mezelf gestart! Dat is toch wel lef hebben hoor ik ze dan zeggen, voor mij voelt het als een vrijheid om dat te doen waar ik goed in ben en ook nog enorm veel energie van krijg.

Tuurlijk heb ik ook mijn dagen dat ik zoiets heb van vandaag even helemaal niets ik ga een terrasje pakken en laat de boel de boel of denk ik hoezo de administratie doen?

Fuck it!

Ik ga eerst iets doen waar IK energie van krijg….

Daarna weer met volle kracht vooruit!

Ik ben ook vastberaden jou op weg te helpen naar jouw unieke zelf, rust in je hoofd creëren, zorgen dat je minder piekert en je ontspannen kunt slapen, uitgerust wakker wordt, en dat kan ik doen dankzij mijn praktijk, ik wil jou helpen en bijstaan in het maken van jouw keuzes met betrekking tot je werk, je relatie of jezelf, dat je sterker in je schoenen komt te staan en je ook echt voelt dat het anders kan.

Dat er leven is na een burn out en dat stress niet nodig is, er is ook gezonde stress en die mag er zijn ook je angsten mogen er zijn, angst heeft simpelweg geen invloed op jou als je er geen negatieve aandacht aan geeft, hoe? daar kan ik je bij helpen.

Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen!

Voel je welkom!

Een intakegesprek voor een coaching traject is gratis en kun je aanvragen via 06-41841702, de intake zullen we telefonisch doen en tijdens de intake bepalen we samen wat de hulpvraag is en hoeveel consulten er nodig zijn.