Klankbeleving

Vanaf september zal ik elke laatste woensdag van de maand een klankbeleving verzorgen in het witte kerkje aan de doetinchemseweg 5 in Varsseveld. tijd: 19.30 tot 20.30

Wat houdt de klankbeleving in: Na ontvangst ga je lekker liggen op een matje, met een kussen en dekentje (deze mag je zelf meebrengen), voor dat we beginnen met de klanken mogen jullie nog een orakelkaart trekken, ik voel vooraf welk deck er op dat moment de juiste boodschappen heeft en daarna zal ik starten met de sjamanendrum, eerst een korte meditatie en dan sla ik de drum aan om alle negatieve energie los te drummen bij zowel de deelnemers als in de ruimte om er vervolgens positieve energie in te drummen, hierna volgen de klanken van klankschalen, oceandrum, koshi, zaphir en rainstick.

Het lichaam bestaat voor 70% uit water en door de klanken wordt het “water” je lichaam aan het werk gezet, hierdoor zullen afvalstoffen loskomen en kun je deze afvoeren, blokkades zullen loskomen en de energie kan weer vrij stromen, dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

De dagen er na kun je veel afvalstoffen afvoeren en is het dus heel belangrijk om voldoende water te drinken en indien het lichaam het aangeeft; gewoon even rust pakken, geef je er aan over.

Bijdrage € 13,50 inclusief thee, aanmelden kan via een bericht naar 06-41841702.

Let op! er is ruimte voor maximaal 6 personen vol=vol dus reserveer snel je plekje op de woensdag(en) dat je er bij wilt zijn.

Het is ook mogelijk dat ik bij jou thuis een klankbeleving verzorg voor jou en je vriendinnen bijvoorbeeld, vraag gerust naar de mogelijkheden via 06-41841702

Voel je welkom!