Klankbeleving

Een klankbeleving verzorg ik op aanvraag, het is mogelijk vanaf 2 personen, de ruimte en gasten verzorg jij en ik verzorg de beleving. Het kan liggend op een matje of zittend op een stoel daarin heb je een vrije keuze, ook afhankelijk van de ruimte die je hebt.

Wat houdt de klankbeleving in: je gaat lekker liggen op een matje, met een kussen en dekentje, of rustig zitten op een stoel. Daarna zal ik starten met de sjamanendrum, eerst een korte inleidende meditatie en vervolgens sla ik de drum aan om alle negatieve energie los te drummen bij zowel de personen als in de ruimte om er vervolgens positieve energie in te drummen, hierna volgen de klanken van klankschalen, oceandrum, koshi, zaphir en rainstick en kom je daarna weer rustig in het hier en nu en is praten we nog even na onder het genot van een kopje thee/water

Het lichaam bestaat voor 70% uit water en door de klanken wordt het “water” in je lichaam aan het werk gezet, hierdoor zullen afvalstoffen loskomen en kun je deze afvoeren, blokkades zullen loskomen en de energie kan weer vrij stromen, dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

De dagen er na kun je veel afvalstoffen afvoeren en is het dus heel belangrijk om voldoende water te drinken en indien het lichaam het aangeeft; gewoon even rust pakken, geef je er aan over.

Wanneer een klankbeleving? Om te ontspannen maar ook om verbinding te maken met elkaar en weer nieuwe energie op te doen!

Vraag gerust naar de mogelijkheden en tarieven via 06-41841702

Voel je welkom!