Klankbeleving

Op woensdag 6 april zal ik een klankbeleving verzorgen in het witte kerkje aan de doetinchemseweg 5 in Varsseveld. tijd: 19.30 tot 20.30

Wat houdt de klankbeleving in: Na ontvangst ga je lekker liggen op een matje (deze mag je zelf meebrengen), ik zal starten met een korte meditatie, deze zal afgestemd worden op dat wat er op dat moment nodig is, dan gebruik ik als eerste de sjamanendrum om alle negatieve energie los te drummen bij zowel de deelnemers als in de ruimte en er vervolgens positieve energie in te drummen, hierna volgen de klanken van klankschalen, oceandrum, koshi, zaphir en rainstick.

Het lichaam bestaat voor 70% uit water en door de klanken wordt het “water” je lichaam aan het werk gezet, hierdoor zullen afvalstoffen loskomen en kun je deze afvoeren, blokkades zullen loskomen en de energie kan weer vrij stromen, dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

De dagen er na kun je veel afvalstoffen afvoeren en is het dus heel belangrijk om voldoende water te drinken en indien het lichaam het aangeeft; gewoon even rust pakken, geef je er aan over.

Bijdrage € 13,- inclusief thee, aanmelden kan via het contactformulier of een bericht naar 06-41841702.

Let op! er is ruimte voor maximaal 10 personen vol=vol dus reserveer snel je plekje.

Voel je welkom!