Recharge yourself!

Ben jij altijd maar druk met iedereen en maak je nooit eens tijd voor jezelf? Je staat altijd voor iedereen klaar en vergeet daarbij jezelf? Inmiddels ben je moe, hebt weinig tot geen energie en bent gewoon echt toe aan tijd voor jezelf, rust, ontspanning en je mag gewoon eens even helemaal relaxen en genieten van het feit dat je niets hoeft te doen, je mag even helemaal opladen. Let op dit wordt speciaal georganiseerd voor vrouwen! Lees snel verder:

woensdag 6 april 19 uur t/m vrijdag 8 april 13.00 uur organiseer ik tijd om jezelf weer helemaal op te laden, je voelt je daarna weer energiek en kunt de wereld weer aan!

Dit zal plaatsvinden in de achterhoek midden in de bossen in een gezellig huisje met 3 slaapkamers, 1 met een 1 persoons bed waar ikzelf gebruik van zal maken, de andere 2 kamers zijn voorzien van 3 x een 1 persoons bed en 1 2 persoons bed, er is dus maximaal voor 5 personen ruimte en deze zal gedeeld worden in goed overleg. Het zal er ongeveer zo uitzien:

woensdag 19 uur: Welkom met koffie/thee en wat lekkers, daarna doen we een kennismakingsrondje en zullen we een kaartje trekken en een korte meditatie doen, daar praten we over na zolang nodig is en dit zullen we doen onder het genot van een hapje en een drankje.

donderdag 9.00 uur: ontbijt, na het ontbijt zullen we een wandeling gaan maken gedeeltelijk in stilte en verder met een opdracht die op dat moment nodig is. Na de wandeling is er tijd voor jezelf tot de lunch.

12.30 uur: lunch, neem na de lunch ook even tijd voor jezelf tot ongeveer 15 uur dan zullen we samen koffie/thee nuttigen. hieropvolgend zal ik een klankhealing geven waarbij ik gebruik maak van de sjamanendrum, klankschalen, oceandrum, koshi, zaphir en de rainstick, pak na deze beleving ook weer een moment van rust en tijd voor jezelf om te voelen wat de klanken met je hebben gedaan, je mag ook opschrijven wat het met je gedaan heeft.

18 uur: (eenvoudig) diner, wil je na het eten nog even een wandeling maken of iets anders voor jezelf doen neem daar de tijd voor, we zullen rond 19.30 nog een meditatie doen samen waarna je daarna de hele avond voor jezelf hebt, mocht er behoefte zijn om samen iets te doen dan kunnen we dit altijd bespreken.

vrijdag 9 uur: ontbijt, na het ontbijt pak je weer even een moment voor jezelf, vervolgens zullen we rond 10.30 samen koffie/thee drinken en daarna een vorig leven meditatie doen dit in combinatie met een healing van mij.

12.30 uur: lunch, na de lunch nemen we afscheid en hoop ik dat jullie ontspannen en met een goed gevoel weer naar huis gaan,

Het is vooral belangrijk dat er gezelligheid en wederzijds respect heerst, niets moet (bijna) alles mag!

De investering in jezelf voor dit weekend is € 447,- dit bedrag is all in (ook bedlinnen en handdoeken), mocht je ’s avonds iets anders willen drinken dan koffie/thee/water of fris dien je dit wel zelf mee te brengen. Verdere (di)eetwensen graag aangeven. In overleg is betalen in 2 termijnen mogelijk, 1e termijn voor 9 april, het volledige bedrag dient betaald te zijn op het moment van aankomst of op de dag van aankomst contant betaald te worden. Annuleren kan tot 1 week van te voren, daarna is de helft van het bedrag verschuldigd. Na de aanmelding ontvang je verdere gegevens.

Voor verdere informatie en aanmelden kun je het contactformulier gebruiken of mail direct naar info@praktijk-mea-vota.nl. Voel je welkom!