Cursus spirituele ontwikkeling

In de maand oktober 2022 organiseer ik, online via teams de cursus spirituele ontwikkeling. Deze bestaat uit 4 onderwerpen:

-Alles is energie, heal jezelf en een ander

-Energieën en entiteiten, hoe maak je contact en hoe begeleidt je ze naar het licht.

-Automatisch schrift, een brief aan jou van “boven” welke boodschap mag je voor jezelf ontvangen?

-Vorige levens, wat hebben ze te vertellen en hoe kun je dat in dit leven toepassen?

De online data zijn dinsdag 4, 11, 18 en 25 oktober van 19.30 uur tot ongeveer 21.00.

Investering in jezelf is € 177,- voor 4 avonden (bij een minimale deelname van 4 personen per avond)

De onderwerpen even kort uitgelegd:

4 oktober: we gaan deze avond starten met een meditatie en daarna wil ik je leren hoe je energie kunt voelen en wat je met deze energie kunt doen om jezelf te healen maar ook anderen, hierdoor kun je er zelf voor zorgen dat je je zelf herstellend vermogen aan het werk zet en je blokkades laat verdwijnen en je een goede doorstroom hebt van je energie. We sluiten af met een meditatie.

11 oktober: we starten met een meditatie en ik leer je daarna hoe je contact kunt maken met energieën en entiteiten, waarom zijn ze bij ons, hebben ze een boodschap voor ons, hoe kunnen we ze begeleiden naar het licht? We sluiten deze avond af met een meditatie.

18 oktober: wederom starten we met een meditatie om vervolgens boodschappen te ontvangen van “boven” via automatisch schrift, hoe bijzonder is het dat je geleid wordt om iets op te schrijven dat je via “boven” ontvangt, een brief aan jezelf. Dit kun je ook voor anderen doen, ik vind het elke keer weer heel bijzonder van wie en welke boodschappen er doorgegeven mogen worden. We sluiten af met een meditatie.

25 oktober: Wie was jij in een vorig leven? Heb je toen alle lessen geleerd? Welke lessen heb je in dit leven nog te leren waar een vorig leven je op kan wijzen? Het klinkt misschien heel eng om terug te gaan naar een vorig leven maar weet dat je veilig bent en dat er niets gebeurd wat jij niet wil, omdat we via de meditatie vooraf de intentie neerzetten dat er alleen dat gebeurd wat we nu aankunnen. Het kan je heel veel brengen en door deze avond mee te doen kun je vaker terug gaan naar een vorig leven, we hebben er al heel wat opzitten, en zo leer je elke keer weer waarom je bijvoorbeeld vastloopt in een bepaalde situatie. In een meditatie op het eind bedanken we alles en iedereen en is dit tevens de laatste avond van een reeks van 4.

Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop jij ook!

Wil jij je aanmelden?

Ga dan naar Contact (praktijk-mea-vota.nl) en schrijf je in!

recensies cursisten maart 2022;

”Ik wist al dat ik spiritueel ben aangelegd, maar wist niet helemaal wat ik van de cursus verder kon verwachten. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gedaan omdat het zo’n gave ervaring is geweest. Je krijgt stap voor stap uitleg wat er wordt gedaan en wat je verder kan verwachten. Wat enorm fijn is zodat je je daar een beetje op kan voorbereiden. De cursus onderdelen maken je ook enorm nieuwsgierig, en terecht! Ik heb dingen gedaan en ontdekt waarvan ik niet wist dat ik dat kon, maar ook dingen waarvan ik dacht dat ik het wel kon.. die op dat moment niet lukte. Je leer jezelf en je kunnen heel goed kennen. 

Wij hadden een ontzettend leuk, intiem clubje. Mocht je je ook spiritueel willen ontwikkelen, dan is een cursus bij Marijke zeker de moeite, tijd en geld waard! ” Kirsten

“Als iemand die erg nieuwsgierig is om zich verder te ontwikkelen, terecht gekomen bij praktijk mea vota. Voor mezelf een begin ontdekt naar een ander pad. Het is zeker wel belangrijk dat je goed kan aarden. Zeker prachtig met 4 avonden wat je voor richtingen uit kan. Top Marijke” Mirjan

“Naar aanleiding van een mooie reading met Marijke, besloten ook deel te gaan nemen aan de cursus spirituele ontwikkeling toen zij mij hierover informeerde. Ik had geen idee wat ik hier van verwachten moest, maar de cursus was erg leuk en divers. De (t)huiswerk opdrachten die Marijke meegeeft zijn zeker goede oefeningen om meer inzichten te krijgen en te kunnen oefenen. Verder is de cursus erg laagdrempelig, ondanks ik helemaal niemand kon voelde het alsof we elkaar al heel lang kenden. Voor wie zijn kennis op het spirituele vlak wil vergroten is deze cursus zeker een aanrader!

Lisette