Cursus spirituele ontwikkeling

In de maand maart 2022 organiseer ik, online via teams en in april op locatie in Varsseveld,

de cursus spirituele ontwikkeling. deze bestaat uit 4 onderwerpen:

-Alles is energie, heal jezelf en een ander

-Energieën en entiteiten, hoe maak je contact en hoe begeleidt je ze naar het licht.

-Automatisch schrift, een brief aan jou van “boven” welke boodschap mag je voor jezelf ontvangen?

-Vorige levens, wat hebben ze te vertellen en hoe kun je dat in dit leven toepassen?

De online data zijn woensdag 9 maart, woensdag 16 maart, dinsdag 22 en dinsdag 29 maart van 20 uur tot ongeveer 21.30.

Investering in jezelf is € 157,- voor 4 avonden (bij een minimale deelname van 4 personen per avond) inclusief mapje met naslagwerk.

De cursus in Varsseveld, is 2 april en 16 april van 11.00 tot 14.30 dezelfde onderwerpen maar dan in 2 dagen. De investering voor deze 2 dagen is € 177,- dit is inclusief koffie/thee/eenvoudige lunch en een mapje met naslagwerk.

de onderwerpen even kort uitgelegd:

8 maart: we gaan deze avond starten met een meditatie en daarna wil ik je leren hoe je energie kunt voelen en wat je met deze energie kunt doen om jezelf te healen maar ook anderen, hierdoor kun je er zelf voor zorgen dat je je zelf herstellend vermogen aan het werk zet en je blokkades laat verdwijnen en je een goede doorstroom hebt van je energie. We sluiten af met een meditatie.

15 maart: we starten met een meditatie en ik leer je daarna hoe je contact kunt maken met energieën en entiteiten, waarom zijn ze bij ons, hebben ze een boodschap voor ons, hoe kunnen we ze begeleiden naar het licht? We sluiten deze avond af met een meditatie.

22 maart: wederom starten we met een meditatie om vervolgens boodschappen te ontvangen van “boven” via automatisch schrift, hoe bijzonder is het dat je geleid wordt om iets op te schrijven dat je via “boven” ontvangt, een brief aan jezelf. Dit kun je ook voor anderen doen, ik vind het elke keer weer heel bijzonder van wie en welke boodschappen er doorgegeven mogen worden. We sluiten af met een meditatie.

29 maart: Wie was jij in een vorig leven? Heb je toen alle lessen geleerd? Welke lessen heb je in dit leven nog te leren waar een vorig leven je op kan wijzen? Het klinkt misschien heel eng om terug te gaan naar een vorig leven maar weet dat je veilig bent en dat er niets gebeurd wat jij niet wil, omdat we via de meditatie vooraf de intentie neerzetten dat er alleen dat gebeurd wat we nu aankunnen. Het kan je heel veel brengen en door deze avond mee te doen kun je vaker terug gaan naar een vorig leven, we hebben er al heel wat opzitten, en zo leer je elke keer weer waarom je bijvoorbeeld vastloopt in een bepaalde situatie. In een meditatie op het eind bedanken we alles en iedereen en is dit tevens de laatste avond van een reeks van 4.

Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop jij ook!

Wil jij je aanmelden?

Ga dan naar het contactformulier en schrijf je in!