Vriendinnendag/workshops

Gezellig een dagje uit en jullie willen een keer iets anders dan is dit misschien wel wat, hierbij heb ik verschillende mogelijkheden:

Standaard:
€ 35,- per persoon (minimaal 4 personen)

*Koffie/thee

*Meditatie

*Kaart trekken

*Reading/Healing

Mochten jullie een lunch erbij willen is dit ook mogelijk, deze bestaat dan uit een huisgemaakte verse soep en een lux broodje (dit spreken we vooraf af, rekening houdend met dieet en andere wensen) inclusief water/sap/koffie/thee €15,-

Vorig leven meditatie

Altijd al meer willen weten over je vorige levens? Tijdens een meditatie gaan we naar een vorig leven om te kijken of deze ons iets te vertellen heeft waar we in dit leven mee verder kunnen. Het gaat zoals het gaan mag, er zal niets gebeuren waar je niet aan toe bent. Vooraf drinken we samen koffie/thee en trekken we een orakelkaart die we op dit moment kunnen gebruiken. Na de meditatie zullen we bespreken wat je hebt meegemaakt.

Wanneer? elke 2e woensdag van de maand muv juli en augustus 11 maart is de eerste en is van 19 tot ong. 20.30 uur. Minimaal 2 maximaal 6 personen.

Kosten zijn € 17,50 (incl koffie en thee) meld je aan via de mail of bel 0641841702

Workshop maak je eigen bijenwastekening:

We beginnen met koffie/thee, na een korte uitleg, basis, trekken we een kaart uit een deck dat ik vooraf heb uitgekozen en gaan we 1 voor 1 een “tekening” maken, we kijken samen wie er wat in ziet en ik geef er een gechannelde boodschap bij. Een gezellige creatieve tijd met nieuwe inzichten.

Kosten € 19,50 (datum en tijdstip nader te bespreken)